top of page

Girişimci Kadın Buluşmaları İstanbul'da Gerçekleşti


Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Garanti Bankası işbirliğinde Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen Girişimci Kadın Buluşmaları İstanbul Maslak Hilton Hotel'de gerçekleşti.

Türkiye ekonomisinin itici güçlerinden biri olan kadın girişimcilerin ihtiyaç duydukları bilgi ve deneyim aktarımıyla yeni iş birlikleri kurmaları ve yeni pazarlara açılmalarına katkı sağlamayı amaçlayan ‘Girişimci Kadın Buluşmaları’, kadın girişimcileri ve önde gelen kurumların satın almacılarını ağırladı. Etkinlik, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran ve KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sanem Oktar’ın konuşmalarıyla başladı.

Farklı sektörlerinden pek çok kadın girişimciyi ve büyük kurumların satın almacılarını bir araya getiren etkinliğe Pisi Shoe Kurucu ve Tasarımcısı Meltem Özperçel kadın girişimcilerin karşılıklı görüşmelerini içeren “Hızlandırılmış İş Bağlantıları” ve stant ziyaretleri vesilesiyle özel sektör kurumlarının satın alma temsilcileriyle görüşmeler yaptı.

Buluşmalar kapsamında katılımcılar, işlerinin gelişmesi ve sürdürülebilirliği için fayda sağlayacak alanlar olan dijital trendler, e-ticaret, dış ticaret destekleri ve dış ticarette ödeme yöntemlerine kadar geniş bir yelpazede bilgilendirildi.

Bunlara da Göz Atabilirsin
  • Instagram Sosyal Simge
  • LinkedIn Sosyal Simge
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page