top of page

Pisi Shoe Working With Blogger- Gülşah Çiftçi


Yazı dizimizin bu haftaki konuğu http://gulsahciftci.tumblr.com 'un yazarı Gülşah Çiftçi. Keyifli sohbeti için kendisine teşekkür ederiz.

Bakalım Gülşah’ın blog macerası ve Pisi Shoe kombinleri nelermiş?

Gülşah biraz kendinden bahseder misin?

Ben Gülşah Çiftçi, 26.01.1988 Eskişehir doğumluyum. Anadolu Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü mezunuyum. Moda ile birlikte Basın Ve Yayın da okudum. Hayatımın her döneminde çok yönlü oldum. İnsanoğlunun istediğinde her şeyi başarabileceğine ve; bir çok şeyi bir arada götürebileceğine inanıyorum çünkü. 13 yıl profesyonel olarak voleybol oynadım. İş hayatının yoğunluğundan dolayı bırakmak zorunda kaldım. 3 yıldır İstanbul’da yaşıyorum. Tasarımcı olabilmek hayalimi gerçekleştirebilmek adına İstanbul’a yerleştim. Şu anda Kaprol Group’da tasarımcılık yapıyorum. Aynı zamanda kendi adıma da aksesuar koleksiyonları hazırlıyorum.

Blog maceran nasıl başladı?

​​

Yazmayı hep sevdim. Moda ile birlikte Basın yayın okuma isteğim bundandı. Böylece sevdiğim iki alanı birleştirebilecektim. Blog sayesinde de bu isteği gerçekleştirebiliyorum. Önce uzunca süre www.kadinimmutluyum.com’da yazdım. Sonra kendi bloğumu oluşturmaya karar verdim. Enerjimi ve emeğimi kendime yatırım yapmak istedim. O gün bu gündür de bloğumu ve kendimi geliştirerek yol alıyorum.

Gelecek hedeflerin neler?

Hedefim yine çok yönlü olup, başarılı bir tasarımcılıkla birlikte başarılı bir blogger’lık. Hatta belki de başarılı bir moda editörlüğü. Çalışarak koyduğum hedeflere teker teker ulaştım. Umarım bundan sonra da böyle devam eder. Sadece ben değil, çalışan herkes hakkettiğini alabilir umarım.

Görüşmek üzere...

İşte Gülşah’ın 2015 trendleri ve Pisi Shoe kombinleri

İstanbul'a Siyah Yakışır Demiş! Düz Siyah Pisi Shoe kombini

İyimserliğin ve becerikliliği temsil eden Bordo ile de kombin hazır! Düz Bordo Pisi Shoe kombini

Bu tarz bizim! Baskılı Siyah Pisi Shoe kombini

Pisi Shoe ile her daim şık! Leopar Pisi Shoe kombini

Bunlara da Göz Atabilirsin
  • Instagram Sosyal Simge
  • LinkedIn Sosyal Simge
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page