top of page

Pisi Shoe Working with Blogger- Sibel Akgüngör


Pisi Shoe tutkunlarına özel bir yazı dizisi hazırlamak için kolları sıvadık. Bu yazı dizisiyle sizleri moda blogger’larıyla tanıştırıyor, 2015 trenlerini öğreniyor, en sevdiği topuklu ayakkabılarıyla Pisi Shoe’ları kombinliyoruz.

Keyifli yazı dizisinin ilk konuğu Nonim.blogspot.com.tr ‘nin yazarı Sibel Akgüngör. Biz keyifle okuduk ve tüyoları kaptık.Sıra sizde!

Sibel Akgüngör’ü biraz tanıyalım mı?

1977 İstanbul doğumluyum. Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri'nden mezun olduktan sonra Amerika'ya gittim ve burada MBA eğitimimi tamamladıktan sonra İstanbul'a geri döndüm. Türkiye'nin önde gelen firmalarında (Doğuş ve Koç Grubu'nda) üst düzey yönetici asistanı ve PA olarak çalıştım. 2010 yılında eşimin işi nedeniyle Moskova'ya taşındık ve burada 3 yıl yaşadık. 2012 yılında kızımız Nil dünyaya geldi. Şu anda full time annelik yapıyorum diyebilirim :)

Dünden bugüne Sibel’in blog macerasını merak ediyoruz

Blog maceram 2006 yılında hobi olarak başladı ve o gün bugündür hayatımın vazgeçilmez bir parçası oldu :) Blogumda 8 seneden beri giydiğim kıyafetler, sevdiğim mekanlar, katıldığım etkinlikler, Moskova'daki müzeler, yaptığım takılar, çektiğim fotoğraflar gibi hayatıma dair anekdotları okuyucularımla paylaşıyorum ve bundan büyük bir keyif alıyorum.

Pisi Shoe tutkunlarına senin 2015 trendlerinden bahsedelim mi?

İtiraf etmem gerekirse; moda olan ne ise onu mutlaka dolabıma katmalıyım iddiasından çok kendime yakışanı giymekten yanayım, bu yüzden sezon başlangıçlarında olmazsa olmazlar belirlemiyorum kafamda... Ama sonbahara merhaba dediğimiz şu günlerde dolabımdaki parçalar da hava koşullarına ayak uydurarak daha punk-rock bir tarza bürünebilir. Deriler daha ön plana çıkıp, bulutlu ve puslu günlerde gri ve yeşil tonlara elim daha çok gidebilir. Yazın sık sık tercih ettiğim kimonolar yerini pançolara bırakabilir. Bunun yanı sıra çok sevdiğim ekose ve monokrom detayların yer aldığı aksesuarlara da bir şans tanıyabilirim diye düşünüyorum :)

Sibel Akgüngör'ün vazgeçemediği topuklularını Pisi Shoe'larla kombinledik.

1. Lacivert'in Yaz Hali

2. Gökkuşağı Modeliyle Fark Yaratmak..

3. Biz en çok leopara yakıştırdık!

Bunlara da Göz Atabilirsin
  • Instagram Sosyal Simge
  • LinkedIn Sosyal Simge
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page