top of page

Pisi Shoe Working with Blogger- Şevval Ateş


sevval-ates_shukineshu_ayakkabi_blogger.jpeg

Yazı dizimizin bu haftaki konuğu www.shukineshu.com 'un yazarı Şevval Ateş. Keyifli sohbeti için kendisine teşekkür ederiz.

Bakalım Şevval'in trendleri, blog macerası ve Pisi Shoe'larla kombinlediğimiz en sevdiği topuklu ayakkabılar hangileri?

Şevval'in blog macerası nasıl başladı?

Ben Şevval, bir kısmınız beni belki Shukineshu isimli blogumdan tanıyordur. Benim bloggerlık maceram çooook eskilere dayanıyor. Forumlarda ve e-dergi yazarlığı/editörlüğü ile başlayan Sosyal Medya (o zamanlar Sanal Ortam) maceram, Blogspot hayatımıza girdiğinde günlük tadında bir blog ile devam etti. Sonrasında uydurma yemek tariflerimi yazdığım Helikobakter (artık midemde bu bakteri ile yaşıyorum ne ironi ki); rüya ve kabuslarımı yazdığım Dream Counter (ismini öykücülük dönemimdeki bir kısa öykümden, Düş Sayacı’ndan alıyordu); arkadaşlarımla ortak sürdürdüğümüz Road to Mandalay isimli bloglar ve nihayet 2008 sonunda başlattığım Shukineshu ile devam etti. Ancak bir süre sonra akademik yoğunluktan ötürü bloglarımla ilgilenemez oldum.

Uzun bir süre sonunda eski bloglarımın tümünü imha ederek, 2013 başında Shukineshu’yu yeniden ve bu defa büyük hedeflerle hayata geçirdim. Bir daha vazgeçmek istemeyerek. Shukineshu aslında bir ayakkabı blogu. Zamanla çanta ve diğer aksesuarlar yanına eklendi. Daha sonra Beşçayı ve Sofrabaşı isimli iki ayrı bölüm de bloga dahil olarak kimi zaman konuk yazarlar eşliğinde beş çayında ya da sofrabaşında konuştuğumuz ne varsa masaya yatar oldu. Şimdilerdeyse büyük beden modası üzerine sohbetler etmeye hazırlanıyorum :)

İlk söylemem gerekeni en son söylemem gerekirse aslen antropologum; şu an yine kendi alanımda yüksek lisansımı yapıyorum. Ancak yazık ki kendi mesleğimle azıcık küsüştük. Akademik hayallerimi geri kazanıncaya dek yalnızca Sosyal Medya alanında çalışmalarımı sürdürmeyi planlıyorum. Şu anda kendi blogum dışında istanbulplaces.com ‘da içerik yazarlığı yapıyorum, çok yakında gelecek yeni projelerim de sürpriz olsun :)

sevval-ates_shukineshu_ayakkabi_blogger_1.jpeg

2015 trendlerin neler?

Benim için Sonbahar 2014 Kış 2015’in vazgeçilmezleri sivri burunlar ve kısa topuklar olacak. Bilhassa sezonun bot ve bootie modellerindeki kitten-heel bile diyemeyeceğimiz kadar minik topuk detaylarına bayılıyorum.

Yine bu sezon çoraplar konuşmaya devam ediyor. Kısa paçalı pantolonların altına giyeceğim rengarenk çorapların arayışına şimdiden düştüm diyebilirim. Desenli bir çift çorap kadar giydiğimiz en renksiz ayakkabıya dahi dikkat çekmeyi başaran bir başka şey var mı?

Yüksek ökçe deyince kişisel tercihim her zaman chunky-heel’lardan yana olmuştur. Kalın, blok formlu bu topukları ne mutlu bana ki bu kış sık sık göreceğiz. Benim de en sık kullanacağım yüksek ökçeler arasında yer alacaklar.

Şevval'in en sevdiği topukluları ve onların Pisi Shoe kombinleri..

Siyah vazgeçilmezimiz..

sevval-ates_shukineshu_ayakkabi_topuklu_cicci-cocco.jpeg
IMG_20140127_212703 - Kopya.jpg

Farkı hissettiriyor. Güzel bir takım oldu.

sevval-ates_shukineshu_ayakkabi_topuklu_hilfiger-limited-collection.jpeg
IMG_20140606_125806.jpg

Çok mu çok yakıştık!

sevval-ates_shukineshu_ayakkabi_topuklu_2ikibysezgibesli.jpeg
IMG_20140411_224344.jpg

Bordonun büyüsü..

10167949_489494877845245_6895204615783917388_n.jpg
sevval-ates_shukineshu_ayakkabi_topuklu_house-of-harlow_1.jpeg

Bunlara da Göz Atabilirsin
  • Instagram Sosyal Simge
  • LinkedIn Sosyal Simge
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page